Over EDPendent Audit & Control

EDPendent Audit & Control B.V.
Albanusweg 21
3453 HA De Meern
06 282 605 77
info@EDPendent.nl

KVK: 88828506
BTW id: NL864792669B01 

Over EDPendent Audit & Control B.V.

EDPendent Audit & Control is een organisatie gespecialiseerd in audit en adviesdiensten op het gebied van Informatietechnologie. De organisatie is in 2007 opgericht als eenmanszaak en in 2022 voortgezet als besloten vennootschap. Alle aandelen zijn in het bezit van EDPendent Holding B.V.

Onze diensten leveren wij vooral aan organisaties in de publieke sector en het maatschappelijk middenveld.

Onze professionals zijn hoger opgeleid tot algemeen of bedrijfseconoom, bedrijfskundige of bestuurskundige en zijn hierdoor multidisciplinair inzetbaar. Onze auditors beschikken bovendien over een RE en/of CISA certificering. Naast de kennis en kunde beschikken zij uiteraard over de nodige ervaring. Wij zetten onze medewerkers alleen in op opdrachten waarvoor zij gekwalificeerd zijn.

Voor zowel onze audit als onze adviesdiensten hanteren we de beroepsregels van de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA). Hoewel we tegenwoordig spreken van IT-auditors verwijst onze bedrijfsnaam nog naar de afkorting van Electronic Data Processing (EDP), samengetrokken met het Engelse woord voor (on)afhankelijkheid.

Onze slogan luidt: "Normen, waarden, verantwoord ondernemen".